Retourvoorwaarden

Bent u niet 100% tevreden met uw aankoop of voldoet het niet aan uw verwachtingen? Dan heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te ruilen of als retour naar ons terug te sturen.

Goederen kunnen teruggegeven worden binnen de 14 werkdagen na de officiële leverdatum.

Indien mogelijk, vergezeld door een melding via e-mail naar kathleen@boonjour.be zodat wij op de hoogte zijn van uw retour. Dan doen wij het nodige om dit zo snel mogelijk af te handelen. 

Je kan de goederen in de originele en onbeschadigde status en verpakking gratis terugbrengen naar ons thuisadres Stationsstraat 18 2381 Weelde (best even vooraf verwittigen) of op de openbare markten waar wij wekelijks staan (zie wekelijkse markten) of tegen betaling zelf terugsturen naar ons thuisadres. We adviseren je om gebruik te maken van een aangetekende zending zodat er geen pakketje verloren gaat.

Na het ontvangen van het product in originele staat en verpakking, wordt je geld binnen 14 dagen teruggestort. Er gebeuren geen rechtstreekse terugbetalingen in cash op ons thuisadres of op de markt. Is er schade of zijn de artikelen meer gebruikt dan nodig om ze uit te proberen? Dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het behandelen van de goederen dat verder gaat dan nodig was om de karakteristieken vast te stellen en de goede werking van de goederen na te gaan.